Dineren bij Bistro BREE56 is uit eten volgens de filosofie van chef-kok Jeroen van der Holst. Jeroen van der Holst is een no-nonsense chef. Hij geeft met de beste ingrediënten zijn eigen draai aan klassieke gerechten, maar kan net zo makkelijk verrassen met nieuwe smaakcombinaties.

Jeroen van der Holst houdt van persoonlijke aandacht. “Als je naar BREE56 komt, wil je lekker eten en een gezellige avond. Ik sta met mijn hele team, van koks tot bediening en afwassers, te popelen om onze gasten een mooie avond te bezorgen. Wij leggen onze ziel en zaligheid in de gerechten en zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt.”

De chef is een echte Leidenaar, maar zette in zijn loopbaan restaurants op in alle grote steden. Zijn kookkwaliteiten en aangeboren gastheerschap oogstten de afgelopen jaren overal lof. “Ik heb altijd heel veel plezier in mijn werk, en ik heb altijd graag mooie restaurants voor anderen geopend en gerund, maar nu is het tijd om in mijn eigen stad van mijn eigen restaurant een succes te maken.