Dineren bij BREE56 is genieten van de filosofie van chef-kok Jeroen van der Holst. De no-nonsense chef geeft met beste en altijd verse ingrediënten zijn eigen spannende twist aan klassieke gerechten.

Jeroen van der Holst geeft graag zijn gasten persoonlijke aandacht. Waar mogelijk brengt hij zelf gerechten aan tafel, maar ook kan het gastvrije team perfect uitleg geven over onze gerechten. “Het mag mijn gasten aan niets ontbreken”,  ik wil graag dat zij een mooie, culinaire maar vooral ook gezellige avond ervaren in BREE56″.

De chef is een echte Leidenaar, stond aan de start van diverse goede restaurants in grote steden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Zijn kookkwaliteiten en aangeboren gastheerschap oogstten de afgelopen jaren overal lof. “Ik heb nog altijd veel liefde voor het koken, door mijn jarenlange ervaring in de diverse restaurants heb ik mijn eigen stijl kunnen bepalen” welke ik nu graag mijn gasten wil laten ervaren.

Sedert augustus 2017 heeft Jeroen van der Holst zijn eigen restaurant in Leiden: BREE56!