Drie gangen menu voor 33,-
voor-, hoofd- en nagerecht

 

Voorgerechten à 10,75

Parelhoen
Terrine | truffelaardappel | olijven | champignons Dordogne | oregano

Zalm
Gepekeld & gebrand | avocado crème | chili poffertjes | kwartelei | borage cresson

Kalf
Pastrami | gamba’s | yuzu marshmellow | crispy filo

Albacore tonijn
Rosbief & tartaar | wasabi kaviaar | kerrie schuim | crouton

Pompoen
Bitterbal | zoet/zuur | crème | pepita’s | geitenkaas | sorbet

 

Hoofdgerechten à 18,50

Scholfilet
Gebakken | tomaten risotto | brique krokant | oude aceto balsamico | beurre blanc

Staartstuk van rund
Gegrild | gele biet | aardappelkroketje | pastinaak crème | laurier jus

Heilbot
Rivierkreeftjes | dragon mousseline | kropsla | haringkaviaar | beurre noisette

Eendeborst
Gelakt | beluga linzen | abrikoos | bloemkool | kardemon

Trompet de la mort
Ravioli rotondi | hazelnoten crème | spaghetti courgette | vadouvan schuim

 

 

Nagerechten à 10,75

Savarin
Appel compote | knettersuiker | karamel-crème fraîche ijs

Witte chocolade
Lego | roodfruit | kletskop | frambozen sorbet

Vanille cheesecake
Verveine crème | pecannoten | Skyr yoghurtijs

Kaasplateau
Een selectie van van regionale en internationale kaassoorten

nl_NL
en_US