Drie gangen menu voor 33,-
voor-, hoofd- en nagerecht

 

Voorgerechten à 10,75

Kwartel
Op karkas gebraden | pruimen | spek | marsala kruiden | honing | lavendel

Makreel
Gerookt en zacht gegaard | mosterd | salade van bleekselderij en appel |spiegelei van kwartel | schuim van granny smith en radijs | zuurdesem krokant

Watermeloen
Geroosterd | gebakken gamba | parmaham | kerrie mayonaise | granité van lychee | fijne couscous salade

Duo van Mahi Mahi
Tartaar en rosbief | linten van groene asperges | soja gelei | knoflookcrème met sesam | sorbet van atjar

Proeverij van Rode Biet
Marshmallow | poeder | gelei | mousse | zoetzuur | 0liebol | sorbet | salade van zwarte quinoa en komkommer

 

Hoofdgerechten à 18,50

Zeewolf
Gebraden | katenspek | basilicum | krokant van amarant | kruiden spätzle | buerre blanc van venkel

Ezeltje van het Rund
Langzaam gegaard op 52°C| seizoen groenten | crème van zoete aardappel | chips van cassave | Japans broodkruim | poeder en jus van rozemarijn

Kabeljauw

Op de huid gebakken | gestoofde prei | crème van bospeen | pommes fondant | chips van kabeljauw | zeewier | schuim van topinamboer

Kalfslende
Gebraden | krokant gebakken zwezerik | gnocchi | venkelsalade | rode wijn jus met gerookte knoflook

Spaghetti van Snijbonen
Gepocheerd ei | hoisin | gember | waterkastanje | krokant van norivellen | schuimige saus van shiitake

Risotto
Wortel | waterkers | zoetzuur van pompoen | pompoenpitolie | schuim van reypenaer

 

Nagerechten à 10,75

Exotische Proeverij
Mousse van mango | schuim van kokos | schuim van passievrucht

******

Pecannoten
Tartelette | zure room met vanille | honing roomijs |

******

Tonkabonen

Pannacotta | rood fruit | schuim van basilicum | tonka roomijs

******

Kaasplateau

Een selectie van regionale en internationale kaassoorten

nl_NL
en_US