Drie gangen menu voor 33,-
voor-, hoofd- en nagerecht

 

Voorgerechten à 10,75

Parelhoen
terrine | truffelaardappel | olijven | champignons Dordogne | oregano

 

Zalm
gepekeld & gebrand | avocado crème | chili poffertjes | kwartelei | borage cresson

 

Kalf
pastrami | gamba’s | yuzu marshmellow | crispy filo

 

Albacore tonijn
rosbief & tartaar | wasabi kaviaar | kerrie schuim | crouton

 

Pompoen
bitterbal | zoet/zuur | crème | pepita’s | geitenkaas | sorbet

 

Hoofdgerechten à 18,50

Scholfilet
gebakken | tomaten risotto | brique krokant | oude aceto balsamico | beurre blanc

 

Staartstuk van rund
gegrild | gele biet | aardappelkroketje | pastinaak crème | laurier jus

 

Heilbot
rivierkreeftjes | dragon mousseline | kropsla | haringkaviaar | beurre noisette

 

Eendenborst
gelakt | beluga linzen | abrikoos | bloemkool | kardemon

 

Trompet de la mort
ravioli rotondi | hazelnoten crème | spaghetti courgette | vadouvan schuim

 

Nagerechten à 10,75

Savarin
appel compote | knettersuiker | karamel-crème fraîche ijs

 

Witte chocolade
lego | roodfruit | kletskop | frambozen sorbet

 

Vanille cheesecake
verveine crème | pecannoten | Skyr yoghurtijs

 

Kaasplateau
een selectie van  regionale en internationale kaassoorten

nl_NL
en_US